Bedankt voor uw deelname aan deze vragenlijst. Het zal een 5 à 10-tal minuutjes duren. Met dit onderzoek willen we graag onze bezoekers beter leren kennen. Uw gegevens worden geanonimiseerd en zullen uitsluitend voor het doeleind van dit onderzoek worden gebruikt. Wij respecteren uw privacy.

We delen hier alvast ook graag een paar leuke weetjes met u op basis van de onderzoeksresultaten van 2010. [Op basis van >10.000 ingevulde vragenlijsten over meerdere sites heen]

Meer info over de wedstrijd voor de een online gift voucher twv 200€

Op het einde van de vragenlijst zal u uitgenodigd worden deel te nemen aan een prijstrekking. Indien u hieraan deelneemt kan u een een online gift voucher twv 200€ winnen. Indien u wint, zal u de keuze krijgen. Elke 2 maand worden 5 winnaars gekozen. Persoonlijke gegevens, die op de wedstrijdpagina ingevuld worden, worden uitsluitend gebruikt om contact op te nemen met de winnaars en worden in geen geval in verband gebracht met uw antwoorden. Wij respecteren uw privacy.

Indien u vragen heeft, aarzel niet een van onze teamleden te contacteren via het contactformulier.Wat is uw geslacht? *In welk jaar bent u geboren? *Wat is het hoogste diploma dat u behaalde?  *Wat is uw huidige beroepssituatie? *Leuk om weten: minder dan de helft van respondenten in 2010 gaf hier aan geen werk te hebben. Welke taken zijn expliciet aanwezig in uw jobomschrijving?

Meerdere antwoorden mogelijk


Alle velden aangeduid met * zijn verplichte velden